ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Wednesday, 16 November 2016

Στείλε την επιστολή: Να καταργηθεί το πατέ χήνας σε όλην την Ευρώπη.

Οι Φιλοζωικές Οργανώσεις πιέζουν εδώ και δεκαετίες τους υπεύθυνους της Ευρωπαϊκής Ένωσης να καταργηθεί το πατέ χήνας (foie gras), δηλαδή το πρησμένο συκώτι χήνας. Το πρήξιμο στο συκώτι προκαλείται με μαρτυρικό τρόπο: με σωλήνα που οδηγεί στο στομάχι της χήνας την ταΐζουν με την βία με πολύ περισσότερη τροφή απ΄ό,τι μπορεί να αντέξει...
Στην Γερμανία για λόγους φιλοζωικούς έχει απαγορευθεί η παραγωγή πατέ χήνας, αλλά ακόμη γίνονται εισαγωγές από την Γαλλία, όπου θεωρείται σπεσιαλιτέ. 
Η γερμανική Φιλοζωική Οργάνωση "Tierschutzbuero" έχει ήδη στείλει επιστολές σε Βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μαζί με DVD με την φρικαλεότητα παραγωγής πατέ χήνας. 
Τώρα, η Οργάνωση ετοίμασε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Martin Schulz, με την οποία ζητά την κατάργηση του foie gras σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα, επισκέψου την ιστοσελίδα της Οργάνωσης "Tierschutzbuero" και στείλε και εσύ την επιστολή: