ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Tuesday, 17 January 2017

Γρίπη των πτηνών. Και πάλι εξοντώνουν μαζικά τα πουλιά.

Σε όλον τον κόσμο οι ερευνητές επιτέλους δηλώνουν το αυτονόητο, δηλαδή, ότι και τα ζώα αισθάνονται, υποφέρουν και σκέπτονται!
Ένα ενδιαφέρον άρθρο δημοσιεύθηκε στην Γερμανική "Deutsche Welle" με τίτλο "Schlauer als gedacht. Die faszinierenden Faehigkeiten der Huehner" (= Εξυπνότερα απ΄ότι πιστεύαμε. Οι εκπληκτικές ικανότητες των κοτόπουλων"). Στο άρθρο τονίζεται, ότι οι κότες έχουν την νοημοσύνη ενός παιδιού άνω των έξι χρόνων!!
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και διάβασε το άρθρο:


Παρά την παραδοχή ότι τα ζώα είναι νοήμονα όντα, εμείς οι άνθρωποι συνεχίζουμε να τα μεταχειριζόμαστε σαν να είναι σκλάβοι μας και η ζωή τους για εμάς αξίζει μόνον όσο μερικά ευρώ... Και την ίδια στιγμή, που δημοσιεύονται άρθρα για την νοημοσύνη και τίς ικανότητες των ζώων, την ίδια στιγμή, εκατομμύρια πουλερικά παγκοσμίως θανατώνονται και πάλι λόγω της "νόσου των πουλερικών" και πετώνται (ακόμη και ζωντανά πολλές φορές) σε χωματερές ή σε λάκκους μέσα στο χώμα, σαν να είναι άχρηστα σκουπίδια......