ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Sunday, 22 January 2017

W.W.F.: Πρόγραμμα Προστασίας Νησιωτικών Υγροτόπων.

Όλοι γνωρίζουμε, ότι η Ελλάδα είναι μία χώρα γεμάτη με υπέροχους υγροτόπους.
Επίσης, όλοι γνωρίζουμε, ότι η προστασία τους ήταν και είναι ανεπαρκής!
Το "W.W.F. Ελλάς" ξεκινά εκστρατεία, στην οποία μπορούμε να συμμετέχουμε όλοι μας, για να βοηθήσουμε στην προστασία των υγροτόπων της περιοχής μας.
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και διάβασε στην πολύ καλή ιστοσελίδα "Δασαρχείο" ένα εκτενές άρθρο με λεπτομέρειες για το πρόγραμμα "Προστασίας των Νησιωτικών Υγροτόπων" και με το Πρόγραμμα Εκδηλώσεων του W.W.F. στην Κρήτη, την Πάρο και την Λέσβο:


Η Λιβελλούλη είναι ένα έντομο, με διάφορα υποείδη σε διάφορα χρώματα, κοινό σε όλην την Ελλάδα, κυρίως, όπου υπάρχουν υγρότοποι. Όμως με την υποβάθμιση των υγροτόπων τις τελευταίες δεκαετίες μειώθηκαν και τα είδη και οι αριθμοί της συμπαθέστατης Λιβελλούλης.