ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Sunday, 22 January 2017

Κατμαντού: Συνεχίζουν να ξεπουπουλιάζουν ζωντανές τις χήνες....

Στο Κατμαντού συνεχίζουν να "ξεπουπουλιάζουν" και να βγάζουν τα φτερά από τις χήνες, ενώ είναι ζωντανές....
Κλεισμένες για όλην τους την ζωή σε στενά κλουβιά, μην αντικρίζοντας ποτέ το φως της ημέρας. Και σαν να μην φθάνει αυτό το μαρτύριο, τους βγάζουν τα φτερά, ενώ είναι ακόμη ζωντανές, για να τα πωλήσουν σε διάφορες εταιρίες, οι οποίες θα τα χρησιμοποιήσουν για παπλώματα και μπουφάν.... Το αποτέλεσμα: πόνος, πληγές, σπασμένα κόκαλα κ.λ.π., μέχρι να ξαναφυτρώσουν τα νέα φτερά και το μαρτύριο να επαναληφθεί, έως το τέλος της δύστυχης, μικρής ζωής τους.
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα, δες περισσότερες πληροφορίες και βίντεο στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης για τα Δικαιώματα των Ζώων "Peta" και στείλε τις πέντε έτοιμες επιστολές διαμαρτυρίας προς πέντε εταιρείες που εμπορεύονται τα φτερά χήνας. Κάθε φορά που στέλνεις μία επιστολή, εμφανίζεται η επόμενη: