ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Monday, 23 January 2017

Οι vegan συνταγές του περιοδικού "Αθηνόραμα".

Σχεδόν παντού προσφέρονται vegan πιάτα. Σε κάθε εστιατόριο, ακόμη και σε ψησταριές, ψαροταβέρνες, ή σουβλατζίδικα, μπορείς να βρεις κάτι 100 %  φυτικό, δηλαδή vegan.
Και όσο ο κόσμος ενημερώνεται, τόσο περισσότερα vegan πιάτα προσφέρονται παντού.
Kάθε εστιατόριο μπορεί να βάλλει στον κατάλογό του ένα πλήρες vegan πιάτο, το οποίο θα φτιάξει με τα φυτικά φαγητά που υπάρχουν στο μαγαζί. Π.χ. ένας συνδυασμός από φυτικούς κεφτέδες (ντοματοκεφτέδες, κολοκυθοκεφτέδες, ρεβυθοκεφτέδες, φαλάφελ κ.λ.π.), πατάτες, φασόλια γίγαντες, σκορδαλιά, μανιτάρια ψητά, χούμους, διάφορες πίτες, ή ό,τι άλλο, τέλος πάντων, φυτικό υπάρχει εκείνη την στιγμή στο μαγαζί.
Και επί πλέον vegan συνταγές μπορείς να βρεις αμέτρητες στο διαδίκτυο.
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία και δες τις vegan συνταγές, που προσφέρει το γνωστό περιοδικό "Αθηνόραμα":