Sunday 17 December 2023

Το δεύτερο μέρος της ταινίας "Chicken run 2" μέσα στις γιορτές 2023 στην μικρή και μεγάλη οθόνη

Μετά από είκοσι περίπου χρόνια οι παραγωγοί Sam Fell και Peter Lord της animation ταινίας "chicken run" ετοίμασαν την συνέχεια της περιπέτειας "chicken Run: Dawn of the Nugget" (Οι κότες το έσκασαν: Η Αυγή της Κοτομπουκιάς). 
Μία παρέα από κότες που στο πρώτο μέρος κατάφεραν να το σκάσουν από το σφαγείο, τώρα αναγκάζονται να επιστρέψουν, για να σώσουν ένα μέλος της οικογένειας που βρίσκεται μέσα στο σφαγείο. 
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και δες το official trailer της ταινίας στο youtube: 


Δεν γνωρίζουμε, εάν κάποιος από τους παραγωγούς της ταινίας είναι vegan. Αυτό που γνωρίζουμε είναι, ότι η ταινία ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, όσον αφορά την φρίκη των σφαγείων και το μαρτύριο των πτηνών, αλλά και όλων των ζώων, που οδηγούνται εκεί. 
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα της οργάνωσης Animal Save Movement - Nederland, η οποία είναι αληθινή και δείχνει την αλήθεια για την κράτηση των πτηνών σε αιχμαλωσία, σε σημείο που να μην μπορούν ούτε να περπατήσουν και δες ένα σύντομο σχετικό βίντεο στην ιστοσελίδα της οργάνωσης για τα δικαιώματα των ζώων Animal Equality: