ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Tuesday, 3 May 2016

Είναι καιρός, ακόμη και οι πιο εγωιστές να παραδεχτούν, ότι και τα ζώα έχουν συναισθήματα!

Όταν πριν λίγες δεκαετίες μιλούσες για τα δικαιώματα των ζώων, όταν έλεγες, ότι και αυτά υποφέρουν, ότι έχουν συναισθήματα, ότι θρηνούν για την οικογένεια και τους φίλους τους, όπως ακριβώς και οι άνθρωποι, η απάντηση συνήθως ήταν αρνητική. 
Τις περισσότερες φορές άκουγες ως απάντηση, ότι τα ζώα λειτουργούν με ένστικτα και όχι με λογική και με συναισθήματα. Προφανώς, για να μην έχουμε τύψεις συνειδήσεως για τα όσα τους κάνουμε....
Σήμερα, ημέρα με την ημέρα, αποδεικνύεται, ότι και τα ζώα σκέπτονται και έχουν συναισθήματα. Υπάρχουν χιλιάδες βίντεος που το αποδεικνύουν. Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και δες ενδεικτικά μερικά μόνον από αυτά στην ιστοσελίδα της Φιλοζωικής Οργάνωσης PETA.org.: