ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Wednesday, 25 May 2016

Επιτέλους, vegan "γιαούρτι" και σε σούπερ-μάρκετς της Ελλάδας!

Στο εξωτερικό υπάρχει σχεδόν σε όλα τα σούπερ-μάρκετς vegan ( 100 % φυτικό ) "γιαούρτι" σε διάφορες γεύσεις και σε προσιτές τιμές εδώ και χρόνια.
Στην Ελλάδα μέχρι τώρα υπήρχε μόνον σε καταστήματα με προϊόντα βιολογικής γεωργίας και ήταν ακριβό, με αποτέλεσμα, οι περισσότεροι πολίτες να μην γνωρίζουν όχι μόνον την υπέροχη γεύση του, αλλά ούτε κάν την ύπαρξή του....
Εφέτος σε κάποια από τα "σούπερ-μάρκετς Βασιλόπουλος" μπορείς να βρεις φυτικό "γιαούρτι" με γεύση cranberry από την ιταλική εταιρεία Valsoia. Μία πολύ καλή αρχή!
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και δες την τεράστια ποικιλία σε vegan προϊόντα στην ιστοσελίδα της Valsoia:


Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε σούπερ-μάρκετς Βασιλόπουλος μπορείς εδώ και χρόνια να βρεις και διάφορες ποικιλίες vegan παγωτών! 
Εάν θέλεις να δεις την ποικιλία των φυτικών παγωτών της Valsoia, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα: