ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Tuesday, 31 May 2016

Το μαρτύριο των ζώων για να καταλήξουν ... "μεζές" για το χορτάτο ανθρώπινο είδος!

Μέλος της Οργάνωσης "Mercy for Animals" έφερε στο φως της δημοσιότητας άλλο ένα βίντεο-ντοκουμέντο για την απάνθρωπη μεταχείριση των ζώων από εργαζόμενους στην αμερικανική εταιρεία τροφίμων "Tyson Foods".
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα, δες τα βίντεος στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης "Mercy for Animals" και στείλε την επιστολή διαμαρτυρίας προς την Διεύθυνση της εταιρείας "Tyson Foods" με την έκκληση να φροντίσει να σταματήσουν τα εγκλήματα εις βάρος αθώων πλασμάτων: 


Μέχρι πότε θα επιτρέπουμε σε κάποιους συνανθρώπους μας να φέρονται τόσο άδικα και βίαια προς τα άλλα είδη; Ποιοί νομίζουν ότι είναι; Και εμείς οι υπόλοιποι, δεν καταλαβαίνουμε, ότι με το να μην αντιδράμε, καλύπτουμε τελικά σαδιστές εγκληματίες, οι οποίοι είναι επικίνδυνοι και για το ανθρώπινο είδος;