ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Wednesday, 25 May 2016

Τεράστια βήματα εμπρός κάνει στην ηλιοθερμία η Ελλάδα!

Η Ελλάδα κάνει τεράστια άλματα στην ηλιοθερμία με όλα όσα συνεπάγεται αυτό: θέσεις εργασίας  σε οικολογικά, δηλαδή σε φιλικά προς το περιβάλλον, επαγγέλματα, οικονομικά ωφέλη για την Ελλάδα σε περίοδο οικονομικής κρίσης και, φυσικά, προστασία της φύσης!
Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και διάβασε ένα πολύ κατατοπιστικό, ενημερωτικό άρθρο στην ιστοσελίδα του περιοδικού "ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ & ΚΤΙΡΙΟ" :


Ένα επίσης πολύ ενδιαφέρον άρθρο στο περιοδικό "ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ & ΚΤΙΡΙΟ" αναφέρει πολύ αισιόδοξα αποτελέσματα ερευνών σε Φωτοβολταϊκά Πάρκα: Τα Φωτοβολταϊκά Πάρκα εκτός του ότι παράγουν "καθαρή", οικολογική ενέργεια, φιλική προς το περιβάλλον, είναι αγαπητά και στα πουλιά, που φωλιάζουν στις φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις, όπου φαίνεται ότι αισθάνονται ασφάλεια!
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και διάβασε το άρθρο: