ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Thursday, 12 May 2016

"Forest Green Rovers" Football Club. Οικολογικό και vegan!

Το αγγλικό κλάμπ ποδοσφαίρου "Forest Green Rovers" λειτουργεί εκτός από αθλητικό κέντρο και ως οικολογικό κέντρο ενημέρωσης!
Το γρασίδι του φροντίζεται με οικολογικό τρόπο χωρίς βλαβερά χημικά δηλητήρια. Μάλιστα λαμβάνει και σφραγίδα πιστοποίησης από αρμόδιο οργανισμό, ότι είναι οργανικό. Προστατεύει το περιβάλλον γύρω από την περιοχή του γηπέδου, ώστε να υπάρχει βιοποικιλότητα στην φύση. Προωθεί την μετακίνηση με ηλεκτρικό ποδήλατο και η ενέργεια είναι επίσης οικολογική, καθώς το γήπεδο καλύπτεται από φωτοβολταϊκά που παράγουν ηλιακή ενέργεια. Επίσης λειτουργεί ως χώρος οικολογικής ενημέρωσης και εκπαίδευσης για σχολεία και γενικά για κάθε ενδιαφερόμενο.
Και το κυλικείο προσφέρει πλέον μόνον vegan γεύματα! Γιατί vegan; Για την υγεία, για το περιβάλλον, αλλά και για τα ζώα! Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και διάβασε σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα της ποδοσφαιρικής ομάδας:


Επίσης, εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και δες μία σχετική συνέντευξη με υπεύθυνο της Ομάδας " Forest Green Rovers" στην ιστοσελίδα της Φιλοζωικής Οργάνωσης Ρeta.org: