Friday 16 August 2019

PETA: STOP climate change! Go Vegan!

Η Οργάνωση για τα Δικαιώματα των Ζώων ΡΕΤΑ προχώρησε σε άλλη μία πολύ δυναμική ενέργεια ενημέρωσης του κόσμου για την Κλιματική Αλλαγή: στις 3 Αυγούστου 2019 στον αγώνα ποδοσφαίρου της Bundeslinga, Dortmund - Bayern στην Γερμανία, η ΡΕΤΑ πέρασε το μήνυμα σε χιλιάδες θεατές: STOP climate change! - Go VEGAN ! (Σταματήστε την Κλιματική Αλλαγή! Γίνετε vegan!)
Είναι πλέον γνωστό σε όλους, ότι με την φυτοφαγία βοηθάμε τα ζώα, βοηθάμε τον Πλανήτη μας που υποφέρει από την υπερβόσκηση της ξηράς και από την υπεραλίευση της θάλασσας και τελικά βοηθάμε τον άνθρωπο!
Η Κτηνοτροφία απαιτεί τεράστιες εκτάσεις γης για την βόσκηση των εκτρεφόμενων ζώων ή για την καλλιέργεια ζωοτροφών και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αίτια που προκαλούν την Κλιματική Αλλαγή. 
Είναι κρίμα στο όνομα της κοιλιοδουλείας, κοινώς "μασαμπούκας", να καταστρέφουμε αδιάφορα τον πλανήτη μας αδιαφορώντας ταυτοχρόνως για το μέλλον των παιδιών και των επόμενων γενεών! 
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία που απεικονίζει το καμένο πευκοδάσος στην Νήσο Σκύρο το 2010 και δες περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες από την δυναμική ενέργεια ενημέρωσης της ΡΕΤΑ κατά την διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου στο Dortmund :

https://www.petazwei.de/supercup