Monday 18 November 2019

Υπόγραψε ενάντια στο αιματηρό Gadhimai festival στο Νεπάλ.

Κάθε πέντε χρόνια στο Νεπάλ πραγματοποιείται η απαράδεκτα βάρβαρη και αιματηρή γιορτή Gadhimai Festival. 
Στο Gadhmai Festival θυσιάζονται χιλιάδες ζώα και μάλιστα με τον ακόλουθο σαδιστικό τρόπο: τα ζώα εγκλωβίζονται μέσα σε έναν περιφραγμένο χώρο, ώστε να μην μπορούν να αποδράσουν και ύστερα με μεγάλα μαχαίρια - χατζάρες τα κυνηγούν και τα κτυπούν προσπαθώντας να τα ακινητοποιήσουν. Τα ζώα έντρομα, άοπλα, ανυπεράσπιστα κάθονται συχνά σε μία γωνία και παρακολουθούν πώς οι … άνθρωποι κτυπούν το ένα μετά το άλλο, μέχρι να έλθει η σειρά τους.
Και τα ζώα δεν είναι χαζά, όσο θέλουν να πιστεύουν κάποιοι. Καταλαβαίνουν πολύ καλά, τί συμβαίνει εκείνη την ώρα του κυνηγιού των συντρόφων τους και της σφαγής τους.
Οι Οργανώσεις για τα Δικαιώματα των Ζώων προσπαθούν εδώ και χρόνια με επιστολές διαμαρτυρίας να σταματήσουν την άδικη αιματοχυσία, αλλά δυστυχώς τέτοιες αλλαγές δεν γίνονται από την μία ημέρα στην άλλη. 
To Gadhimai Festival θα πραγματοποιηθεί τελικά και εφέτος στις 3 Δεκεμβρίου 2019 και ήδη έχουν σταλεί και εφέτος δεκάδες χιλιάδες επιστολές διαμαρτυρίας από Ζωόφιλους από όλον τον κόσμο προς τους υπεύθυνους της διοργάνωσης της σαδιστικής γιορτής. 
Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για το τί ακριβώς είναι αυτή η γιορτή, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία και δες σχετικό άρθρο με φωτογραφίες και βίντεο στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης για τα Δικαιώματα των Ζώων Animal Equality. Εάν θέλεις να βοηθήσεις, ώστε να σταματήσει αυτή η αιματοχυσία, μπορείς να στείλεις την υπογραφή σου: