Monday 31 August 2020

Θλίψη για τον θάνατο μίας ευγενούς ψυχής: της ακτιβίστριας Regan Russel.

 Την 19η Ιουνίου 2020 η Regan Russel, 65 ετών, γνωστή στην παγκόσμια κοινωνία των vegans για τον ειρηνικό αγώνα της για τα Δικαιώματα των Ζώων, στην κυριολεξία πατήθηκε και παρασύρθηκε για περίπου 10 μέτρα μπροστά στην είσοδο των σφαγείων Fearman στον Καναδά από ένα φορτηγό φορτωμένο με γουρούνια, τα οποία προορίζονταν για να σφαχθούν στο εν λόγω σφαγείο. Τραγική φιγούρα ο πατέρας της ...

Η Regan αφιέρωσε την ζωή της σε έναν ειρηνικό αγώνα για τα Δικαιώματα των Ζώων. Ήταν πρωτοπόρο στέλεχος της οργάνωσης Toronto Pig Save στον Καναδά, η οποία είναι παράρτημα της παγκόσμιας οργάνωσης Animal Save Movement, που αποκτά όλο και περισσότερα παραρτήματα σε πόλεις από χώρες από όλες τις Ηπείρους του κόσμου. Έχει παραρτήματα και στην Ελλάδα!

Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία, που απεικονίζει μεταφορά γουρουνιών προς το σφαγείο (τέτοιες λυπηρές εικόνες συναντάμε συνέχεια στον δρόμο) και δες στην ιστοσελίδα της οργάνωσης Toronto Pig Save ένα αφιέρωμα στην Regan Russel με κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο. Πρόκειται για μία γυναίκα, που αφιέρωσε την ζωή της και πέθανε για έναν ιερό σκοπό, ο οποίος θα έπρεπε να είναι αυτονόητος σκοπός όλων των ανθρώπων: ο Σεβασμός όχι μόνον προς το ανθρώπινο είδος, αλλά και προς τα ΜΗ Ανθρώπινα Είδη !