ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Saturday, 10 February 2018

Η λεηλασία των θαλασσών στο όνομα της κοιλιοδουλείας συνεχίζεται.

Οι Ελληνικές θάλασσες μέχρι την δεκαετία του 70' ήταν γεμάτες ζωή, γεμάτες χρώματα. Τις τελευταίες δεκαετίες λεηλατήθηκαν τόσο πολύ, ώστε σήμερα παντού υπάρχει η ίδια εικόνα: γκρί, νεκρός βυθός με ελάχιστα είδη ψαριών. Παρά ταύτα η λεηλασία συνεχίζεται. Μέχρι πότε; Όλοι συμφωνούν, ότι οι θάλασσες αδειάζουν και παρ΄όλ΄αυτά  συνεχίζουν να τρώνε τα ζώα της θάλασσας. Πρόκειται για ένα έγκλημα απέναντι στην ζωή της θάλασσας. Πολλά θαλασσοπούλια, γλάροι, αλλά και θηλαστικά, δελφίνια, φώκιες και άλλα, πεινάνε, επειδή ο άνθρωπος αδειάζει την θάλασσα με την κοιλιοδουλεία του.
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία και διάβασε  ένα εκτενές άρθρο για την κατάσταση της λεηλασίας των θαλασσών και την παράνομη αλιεία στην ιστοσελίδα "Green Agenda":