ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Saturday, 10 February 2018

Και οι Vegans γιορτάζουν την Τσικνοπέμπτη, αλλά χωρίς ζωοθυσίες!

Και οι Φυτοφάγοι Vegans ξέρουμε να γιορτάζουμε, να γλεντάμε και είμαστε καλοφαγάδες, αλλά χωρίς να χρειαστεί να θυσιαστούν ζώα για την δική μας καλοπέραση!
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία με τα Vegan σουβλάκια (άψητα ακόμη..) και δες τις Vegan συνταγές της Τσικνοπέμπτης στην ιστοσελίδα Μαθήματα Μακροβιοτικής "One Project":


Επίσης, εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία με το αρνάκι με τα τόσο αθώα ματάκια και επισκέψου την ιστοσελίδα του Γερμανικού τμήματος της Οργάνωσης Animal Equality. Εδώ μπορείς να δεις ένα βίντεο που τράβηξαν μέλη της Οργάνωσης με εικόνες φρίκης για τα ζώα σε μεγάλη κτηνοτροφική μονάδα στην Ισπανία! Επίσης, εάν θέλεις να βοηθήσεις να σταματήσουν αυτά τα εγκλήματα, μπορείς να υπογράψεις την έτοιμη επιστολή της Οργάνωσης Animal Equality προς την Amazon, και τις Γερμανικές αλυσίδες σούπερ-μάρκετ Edeka και Rewe, με την οποία επιστολή η Οργάνωση ζητά από τις εταιρείες, να προσφέρουν περισσότερα Vegan προϊόντα στους καταναλωτές: