ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Friday, 16 February 2018

Vegan παγωτό και στα Ελληνικά Lidl!

Από τις 20 Φεβρουαρίου 2018 θα προσφέρονται και στα Ελληνικά Lidl δύο ποικιλίες Vegan παγωτού με πολύ ωραία γεύση (παγωτό με φρούτα του δάσους και παγωτό φουντούκι) και μάλιστα σε προσιτή τιμή!
Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και επισκέψου την ιστοσελίδα του Lidl με τα Vegan παγωτά (και με άλλα νέα Vegan προϊόντα): 


Επίσης, υπενθυμίζουμε, ότι και πολλά από τα κεντρικά καταστήματα του Α.Β. Βασιλόπουλος προσφέρουν εδώ και χρόνια διάφορες ποικιλίες Vegan παγωτό της Ιταλικής εταιρείας Valsoia. Ελπίζουμε σύντομα παντού να μπορούμε να βρούμε και Ελληνικό Vegan παγωτό! (Κατά προτίμηση Οικολογικής Γεωργίας !)
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία με ένα από τα παγωτά της Valsoia, που προσφέρονται στον Α.Β. Βασιλόπουλο, επισκέψου την ιστοσελίδα της εταιρείας και δες όλην την σειρά των 100 % φυτικών παγωτών:


Σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά με παγωτά πωλούνται διάφορες γεύσεις παγωτών-σορμπέ. Συνήθως το σορμπέ-παγωτό είναι Vegan. Όμως επειδή τα περισσότερα μαγαζιά ακόμη δεν αναγράφουν στις πινακίδες, εάν το παγωτό είναι Vegan ή όχι, αναγκαζόμαστε πάντα να ρωτάμε, πράγμα που κουράζει και τους Vegans-καταναλωτές, αλλά και τους εργαζόμενους στα μαγαζιά με τα παγωτά. 
Είναι πολύ απλό για τους καταστηματάρχες να γράφουν στις πινακίδες, εάν το προϊόν είναι Vegan. Ήδη το εφαρμόζουν κάποια καταστήματα κυρίως εκεί που συχνάζει νεολαία (πχ. φοιτητουπόλεις), ή τουρίστες και είναι πολύ εξυπηρετικό για όλους!