ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Wednesday, 28 February 2018

Κοτσύφια και πάλι μέσα στο κέντρο της Ερέτριας.

Τα Κοτσύφια στο παρελθόν, κυρίως τις δεκαετίες 1980' - 1990΄, κυνηγήθηκαν πολύ από τους κυνηγούς, διότι τα θεωρούσαν νόστιμο μεζέ. Σχεδόν είχαν εξαφανισθεί και όταν συναντούσες κάποιο, μόλις που προλάβαινες να το δεις να φεύγει κατατρομαγμένο, διότι φοβόταν μην το πυροβολήσεις. 
Ευτυχώς, τα τελευταία χρόνια με την ευαισθητοποίηση του κόσμου, κυρίως των νέων ανθρώπων, και με την προστασία της φύσης και των πουλιών, τα Κοτσύφια επέστρεψαν. Μας εμπιστεύονται και πάλι, επισκέπτονται τις αυλές μας, σκαλίζουν το χώμα τρώγοντας έντομα και μαζί τους επέστρεψε το υπέροχο κελάηδημά τους!


Τα πουλιά είναι πανέμορφα πλάσματα! Ζωντανεύουν και ομορφαίνουν τον κόσμο με την παρουσία τους και με το κελάηδημά τους. Μην τα σκοτώνεις και μην τα φυλακίζεις σε κλουβιά! Άφησέ τα ελεύθερα να πετούν και να κελαηδούν, για να μπορούμε να τα απολαμβάνουμε όλοι μας!